Sikker trading

“I siger, at i er troværdige, men hvordan kommer det til udtryk?” Selvfølgelig et godt og fuldstændigt forståeligt spørgsmål. Nedenfor forklarer vi hvorfor handel med BUX er sikkert og pålideligt.

Powered by Ayondo

BUX arbejder sammen med ayondo markets Limited; et investeringsselskab med base i London. Alle transaktioner hos BUX bliver gennemført via ayondo's platform. ayondo dækker et bredt spektrum af services indenfor finansiel teknologi, og servicerer brugere i over 150 forskellige lande.

Reguleret af FCA

ayondo er autoriseret og reguleret af Financial Conduct Authority, det britiske finanstilsyn, under registreringsnummer 184333.

Dækker op til 50,000 GBP

All BUX’s og ayondo’s kunder er beskyttet af British Financial Services Compensation Scheme (FSCS): Skulle det utænkelige ske, at ayondo eller BUX går konkurs, dækker FSCS udeståender på op til £50,000 pr. person.

DINE PENGE FORBLIVER DINE

Penge indbetalt af dig som kunde bliver altid opbevaret separat fra vores egne firmaaktiver. Dette er et krav fra FCA.

NEMT AT UDBETALE PENGE

Det er hurtigt og nemt at udbetale penge fra din BUX-konto.

Testet af sikkerhedseksperter

Vores systemer gennemgås jævnligt af online sikkerhedseksperter, så dine private oplysninger er sikre hænder hos os.

Krypteret Data

Al kommunikation via vores servere er TLSv1.2 krypteret. Ingen data falder i de forkerte hænder.

Over 1,900,000 brugere

BUX har mere end 1,900,000 brugere. Du kan finde appen i Google Play Store og i Apple App Store.

OVER 130,000 KONTI ÅBNET

Over 130,000 brugere har åbnet en konto hos BUX, så de kan handle med rigtige penge.

HVORDAN VIRKER DET under motorhjelmen?

Hos BUX handler du med Contracts for Difference, også kaldet CFD’ere. Dette er et finansielt produkt, der gør det muligt for tradere at udnytte om priserne bevæger sig op eller ned for aktiver såsom aktier, råvarer og valuta. Når man trader med CFD’ere kan man tage en position om hvordan værdien vil ændre sig for det tilgrundliggende aktiv, uanset om det er Facebook aktier, olie eller guld.

travolta

Men hvorfor så ikke bare trade med almindelige aktier? Fordi der på de traditionelle aktiemarkeder er flere ting at tage højde for – ikke mindst udgifterne forbundet hermed. CFD’ere trades ikke på børsen, og derfor kan vi bibeholde en smertefri handelsproces og super lave omkostninger.

CFD’ere er udstedt af en bank eller en anden finansiel institution. BUX er et firmanavn tilhørende ayondo markets Limited; et registreret firma, der er reguleret af Financial Conduct Authority (FCA), det britiske finanstilsyn.

Ansvarlig handel

Det kan være lærerigt og profitabelt at trade. Men du kan også tabe penge. Første råd: Trade aldrig med penge, du ikke har råd til at tabe. Og hvis du trader med rigtige penge, så start småt. For at beskytte dig og give dig en hjælpende hånd, har vi inkorporeret flere unikke sikkerhedsforanstaltninger.

Diversifikation

Når værdien af din konto overstiger £500, er det ikke længere tilladt at trade for alle dine penge på en enkelt handel. Ved at sprede dine penge spreder du din risiko, og det opfordrer vi dig til.

HANDEL FOR NYBEGYNDERE

Hvis du ikke har nogen erfaring med trading, er det nødvendigt at du starter med at øve dig med en demo-konto. Det er kun efter at du har fået styr på det, at du kan gå videre med at trade med rigtige penge.

Begrænset gearing

Mange online brokere tilbyder gearing op til 200x. Det giver dig mulighed for at tjene mange penge på kort tid, men omvendt kan du tabe lige så meget lige så hurtigt. I vores øjne er det uansvarlig trading. Derfor tilbyder vi begrænset gearing med vores 'multipliers.' De rangerer fra x5 ved aktiehandel og op til et maksimum på x30 ved valutahandel.

OG HVIS DU TABER

...kan du aldrig tabe mere end det beløb, du har investeret i en handel med BUX. Det lyder meget logisk, men hos mange brokere er det ikke tilfældet grundet overdreven gearing. Derfor forsøger vi at forhindre store tab ved kun at tilbyde begrænset gearing.

Gennemsigtighed

Vi kan godt lide gennemsigtighed. Derfor kan du, med blot et enkelt klik, altid se handelsomkostningerne ved en handel. Og til de erfarne tradere: vi anvender ikke "spread" (differentierede priser mellem køb og salg). Vi bruger ganske simpelt samme pris ved både køb og salg.

Alarmer & Autoluk

Du har selvfølgelig vigtigere ting at tage dig til end at holde øje med dine handler hele dagen, mens du venter på det bedste tidspunkt til at lukke dem. Derfor kan du sætte alarmer med BUX. Du får en push-notifikation, når kursen er tæt på at nå en angiven pris. Og hvis du bruger autoluk-funktionen, lukkes din handel automatisk, når kursen når en pris, du har fastsat på forhånd. Du kan altså have fuld kontrol og ingen bekymringer.

CFD'er er komplekse instrumenter og der er stor risiko for at tabe penge hurtigt på grund af gearing. 77.7% af detailinvestorkonti taber penge, når der handles CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er virker, og om du har råd til at tage denne høje risiko for at tabe dine penge.