Let’s rock the
world of finance

Hvorfor startede vi BUX?

Prøv at bringe enmet aktiehandel op næste gang, du er til fest – før du ved af det, sidder du alene med din drink. Det er fordi de fleste mennesker tror, at finansverdenen er super kompliceret og ualmindeligt kedelig.

Hos BUX ved vi derimod, at de finansielle markeder rent faktisk er de vigtigste, største, mest indflydelsesrige og mest spændende markeder i verden. De finansielle markeder er fuldstændigt forbundet med den internationale forretningsverden, international politik og hele verdensøkonomien, hvilket faktisk gør aktiehandel super interessant.

Vi har derfor besluttet os for at gøre aktiehandel til en fest. Teknologien har langt om længe gjort det muligt for os at udvikle en app, der åbner op for aktiehandel for alle, og som gør aktiehandel lige så let som at “like” et opslag på Facebook. Traditionel finanssnak er lige så kedeligt og elitært som klassisk musik, men BUX rocker finansverdenen og giver alle mulighed for at opleve, hvor spændende aktiehandel i virkeligheden er. Velkommen til festen!

Load mere

Arbejd hos os

Mød holdet

Alle
  • Alle
  • Højere end 180 cm
  • Madelskere
  • Løbere
  • Finansielle nybegyndere
  • Blåøjede

Investorer

Initial Capital

Investor med base i Silicon Valley og London, der investerer i tech-firmaer med fokus på spil. Ret bemærkelsesværdigt har de valgt at investere i et finansielt firma som BUX.

Orange Growth

Grundlæggerne af OGC kendte flere BUX'ere fra deres tid i bløde omgivelser hos McKinsey. De så straks potentiale i BUX og gik med som de første eksterne investorer.

Velocity Capital

Venturekapital specialiseret i fintech - det er business-slang for finansiel teknologi. Ret bemærkelsesværdigt, at de har valgt at investere i en "spillefokuseret" trading-app som BUX ;-)

Holtzbrinck

Holtzbrink Ventures er placeret i München og er et af de venturekapitalselskaber, der har størst succes med at investere i "disruptive" internetfirmaer rundt omkring i Europa.

Kontakt os

Bux HQ

Spuistraat 114-b
1012 VA Amsterdam
Nederland

+31(0)85 888 5505
info@getbux.com


Du risikerer din kapital. CFD'ere er ikke egnet for alle investorer. Sørg venligst for, at du forstår risici forbundet hermed.